Showing 13–24 of 33 results
Délice de Rouget aux 4 épices les Delices du LUBERON
CHF6.90Add to cartIngredients: red mullet 38.5%, dried dried tomatoes 15%, (tomatoes, salt), cod, vegetable oils (sunflower oil, olive oil), peeled crushed tomatoes, (acidifier: citric acid) garlic, concentrated lemon juice, pepper, mixture of 4 spices 0 , 1%, salt.
Net weight: 90g
Délice de Tomates Séchées
CHF6.90Add to cartZutaten:
Dieses mit Mozzarella gewürzte und gebundene Tomatenmark ersetzt das Tomatenmark in den Gerichten, die Sie zubereiten, oder die amerikanische Sauce Ihrer Garnelen- und Schalentier-Cocktails.
Getrocknete Tomaten 40%, Sonnenblumenöl, Geschälte Tomaten,Olivenöl, Wasser, Knoblauch, Mozzarella, Salz und Pfeffer
Nettogewicht : 90gMOUTARDE DE DIJON Ail et Basilic les Delices du LUBERON
CHF7.60Add to cartZutaten:
Montarde de Dijon 94% (Cali, Montarde Samen, Alkoholessig, Salz), Olivenöl zusätzlicher Hof; Basilikum 0,5%, Knoblauch 0,5%, ätherisches Basilikumöl. Hergestellt in a Workshop mit: Sellerie, Sesam, Ei; Milch, Fisch.
Nettogewicht : 130gMOUTARDE DE DIJON Aux Olives les Delices du LUBERON
CHF7.60Add to cartZutaten:
Montarde de Dijon 94,% (cau; gemörserte Samen, 1 Alkoholessig, Salz), Olivenöl Extra zusammenführen; schwarzes Olivenmark 1% (schwarze Oliven; Salz):
hergestellt in einer Werkstatt mit:
Sellerie, Sesam, Cuf, Milch, Fisch.
Nettogewicht : 130gOlives Noires aux Herbes les Delices du LUBERON
CHF6.90Add to cartIngredients:
Greek style black olives (Nyons black olives (black olives, se /)) 97%, sunflower olive oil, extra virgin olive oil, Provence herbs 0.5%. Made in a workshop with: milk, cuf, sesame, fish and mustard.
Spiced black olives with Provence herbs.
Ingredients: black olives (black olives from Nyons (black olives, salt)) 97%, sunflower oil, extra virgin olive oil, Provence herbs 0.5%. Made in a food factory
Use: milk, egg, sesame, fish and mustard.
Net weight : 240gPâte d’Olives Noires Nyons les Delices du LUBERON
CHF6.90Add to cartIngredients:
Black tench olives pulp from the Baronnies 95.4% (black olives, salt), extra virgin olive oil, thyme from Provence, pepper, wine vinegar (sulfites).
Net weight : 90gPâte d’Olives Vertes Picholine de Pays les Delices du LUBERON
CHF6.90Add to cartPicholine green olives 97%,Thyme, salt, pepper.
Net weight : 90gPistounade au Basilic de Provence les Delices du LUBERON
CHF6.90Add to cartL’ingrédient rêvé pour farcir un poisson en papillotes et bien sûr incontournable dans les pâtes. Moins de matière grasse que dans le pistou, donc peut être toasté, utilisé pour farcir un poisson, mais aussi dans toutes les recettes mentionnant l’utilisation du basilic, les pâtes notamment. Olives vertes Basilic vert 18% Huile de tournesol et d’olive Ail, jus de citron Sel et poivre
Nettogewicht : 90g